You are here:

Administratief medewerker

Company
Bouwen met Staal
Type
Vacancies
Location
Netherlands
Sector
Civil Engineering
Required language
Dutch
Website
http://www.bouwenmetstaal.nl/

Description

Bouwen met Staal

Bouwen met Staal is een landelijke organisatie voor het gebruik van staal in de bouw. De kennis wordt overgedragen via verschillende vormen van voorlichting, studiedagen, opleidingen en cursussen. Ook worden er boeken en andere publicaties uitgegeven zoals het vakblad Bouwen met Staal. Bij Bouwen met Staal werken 14 medewerkers. De sfeer is open en informeel.

Administratief medewerker

Bouwen met Staal werkt met een groot klantenbestand wat dagelijks aan veranderingen onderhevig is. Wij zoeken een student die ondersteuning kan bieden in het verwerken van deze aanpassingen. De nadruk bij deze functie ligt op het controleren en aanpassen van ons relatiebestand, m.n. het checken en nabellen van relaties met verouderde/vervallen adressen (b.v. vanwege bedrijfsfaillissement, -samenvoeging, andere betrekking etc.) of e-mailadressen van voormalig studenten. Deze mutaties zullen adhoc op basis van verstuurde mailingen moeten worden verwerkt. Daarnaast zal er ander licht administratief werk uitgevoerd worden zoals de archivering en het inscannen van documenten en het aanmaken van proefabonnement van studentenlidmaatschappen.

Persoonlijke eigenschappen: nauwkeurig, accuraat, procesmatig inzicht, stressbestendig, hands-on mentaliteit.

De vergoeding die wij bieden is 500,- bruto per maand obv 8 uur p/wk and je kan per direct beginnen.

Voor meer informatie neem contact op met Judith.

Partners