You are here:

Technisch werkstudent junior constructeur

Company
Enginear
Type
Vacancies
Location
Netherlands
Sector
Civil Engineering
Required language
Dutch
Website
http://www.enginear.nl/

Description

Technisch werkstudent junior constructeur

Enginear helpt studenten met hun zoektocht naar relevante praktijkervaring in het vakgebied. Onze opdrachtgevers variëren van grote toonaangevende constructiebureaus met 200 werknemers, tot kleine kantoren met 20 specialisten. Opdrachtgevers die Enginear benaderen voor technische werkstudenten weten dat studenten per periode een ander rooster hebben, en bieden dus veel flexibiliteit. Heb jij altijd al naast je studie praktijkervaring willen opdoen binnen de constructies? In de regio Den Haag/Rotterdam zijn er momenteel 3 werkstudentenplekken voor een junior constructeur!

 

Wat ga je doen?

De werkzaamheden die je als werkstudent constructeur voornamelijk uitvoert, bestaan uit het berekenen en uitwerken van constructies. Dit doe je voor zeer uiteenlopende projecten in de civiele techniek en utiliteits- en woningbouwprojecten. Je werkzaamheden zijn bijvoorbeeld:

  • Het zelfstandig werken aan eigen projecten (onder begeleiding van professionals);
  • Het maken en ontwerpen van constructieberekeningen;
  • Uitwerken van ontwerpen in BIM;
  • Modelleren in Revit.

Wat jouw werkzaamheden precies zullen zijn, hangt af van het bedrijf waar je terecht komt en natuurlijk ook van jouw werkervaringen binnen het constructieve vakgebied. 

 

Wie ben jij en wat krijg jij?

Ben jij een masterstudent Structural of Building Engineering en ben je beschikbaar voor minimaal 16 uur per week naast je studie?

Ben jij daarnaast woonachtig in regio Den Haag/Rotterdam en heb jij ambities in het vakgebied van civieltechnische of bouwkunde constructies?

Dan helpt Enginear jou graag bij het vinden van een leerzame bijbaan! Je krijgt een marktconform salaris, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en vakantiedagen, bovenop een unieke kans om heel veel te leren van professionals uit jouw vakgebied!

 

Meer weten? Reageer via deze link: https://enginear.nl/vacatures/vacature-technisch-werkstudent-constructeur-modelleur-diverse-regios/

Partners